F-16 pilotu elektrik telinde asılı kaldı!

Fransa'da yerleşim yerlerine yakın bir alana düşen F-16 uçağından atlayarak kurtulmak isteyen pilot, bu kez de elektrik tellerinde asılı kaldı. Pilot, tellerden ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Fransa'nın Brittany ilinin Pluvigner ilçesinde Belçika'ya ait bir F-16 savaş uçağı yerleşim yerinin çok yakın mesafesinde düştü. Uçağın iki pilotu paraşütle atlayarak kazadan kıl payı kurtuldu.

OLAY YERİNE GELEN EKİPLER KURTARDI
Pilotlardan biri üzerinden 250 bin voltluk elektriğin geçtiği tellerde asılı kaldı. Olay esnasında bölgedeki sivil vatandaşlar zarar görmezken, tellerde asılı kalan pilot kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

PİLOTUN DURUMU AĞIR

Pilotun ağır yaralandığını söyleyen yetkililer, uçağın bir evin yaklaşık 50 metre uzağına düştüğünü vurguladı. Acil servis şefi Cyril Berrod, pilotun paraşütün elektrik tellerine takılmasından dolayı tellerde mahsur kaldığını belirterek "Daha fazla bilgi paylaşamam" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Steinmeier'den basın açıklaması Avrupa Birliği, Türk dönerini tescile hazırlanıyor A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler
Sonraki Haber