Ezhel’in hadsiz ifadeleri Norm Ender’in şarkı sözlerini anımsattı

Sosyal medyadaki sohbet odasında ‘Kürdistan’ın başkenti İstanbul’dur, Ankara’dır’ diyen Ezhel’in hadsiz ifadeleri, Norm Ender’in ‘…boş bir sistem, teröristler olmuş rap'çi’ sözlerini yeniden gündeme getirdi.

Bir dönem yazdığı 'şarkı sözleri'yle uyuşturucuyu özendiren ve bu suçtan tutuklanan Ezhel isimli şahsın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kamu düzenini hedef alan ifadeleri büyük tepki çekti.

EZHEL TERÖRİST SÖZCÜLÜĞÜ YAPTI

Sosyal medyada oluşturulan sohbet odasında adeta terör örgütü sözcülüğü yapan ‘Ezhel’ takma adlı Sercan İpekçioğlu isimli şahsın kullandığı, “Kürtler giderse kalbim dayanmaz. Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur” ifadeler rapçi ‘Norm Ender’ titrili Ender Eroğlu’nun ‘Kediler Aslan Olmaz’ şarkısının sözlerini yeniden gündeme getirdi.

"TERÖRİSTLER OLMUŞ RAP'Çİ"

Eroğlu’nun 2021 yılında yazdığı ve hayranlarıyla buluşturduğu şarkıda kullandığı, “Ne kadar b**tan boş bir sistem, teröristler olmuş rap'çi” sözler olayın ardından yeniden popüler oldu.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber