Evsiz Suriyeli çocukla alay ettiler

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak, yaşama Türkiye'de tutunmaya çalışan milyonlarca Suriyeli mülteciden biri olan ufak yaşlarda bir çocuk, kendini bilmez 2 kişi tarafından alay konusu oldu. Görüntüler sosyal medyada infiale yol açtı.

Ülkemiz, Suriye'deki iç savaştan kaçan yaklaşık 4 milyon Suriyeliye ev sahipliği yapıyor. Eli kanlı Esed rejiminin saldırılarından kaçan masum insanlar, Türkiye'de yeniden hayata tutunmak için büyük çaba sarf ediyor. 

KENDİNİ BİLMEZLER UFACIK ÇOCUKLA DALGA GEÇTİ

Ailesine yardım etmek adına mendil satarak, yaşamını sürdüren Suriyeli çocuk, yere serdiği bir karton üzerine yattığı sırada, Instagram'da binlerce kişinin takip ettiği bir kendini bilmez tarafından videosuna alet edildi. 

Şahıs, ufak çocukla, ''Aşkım ne kadar ihtiyacın var yerlere sürünmüşsün kız. Nerelisin? Suriye. Kız yerlerde yatma zatürre olacaksın. 1 TL kazanacağım diye, hasta olacak. Ayy anacım, yalandan yatıyorsun. Kıyamam ben sana. Hadi bay. Olayız...'' diyerek dalga geçti.

SOSYAL MEDYADA İNFİALE YOL AÇTI

Ekşi Sözlük'te yayınlanan söz konusu görüntülere, sosyal medya kullanıcılardan büyük tepki yağdı. 

İşte o tepkilerden bazıları;








Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber