Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali yarışmasında yer alacak filmler belli oldu!

Beyoğlu Belediyesi'nin 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali "Uluslararası Yarışma" da yer alacak filmler belli oldu. Sinemaseverlerle buluşacak olan festivalde dünya sinemasının seçkin yapımlarının Türkiye prömiyerleri yapılacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali; Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Uluslararası Bilim ve Sanat Yaratıcıları Derneği’nin organizasyonuyla 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Beyoğlu Fitaş, Yeşilçam Sineması ve Kadıköy olmak üzere İstanbul’un iki yakasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında düzenlenen “Uluslararası Uzun Metraj Yarışması”nda, özgün film garantili olarak belirtilen filmler Türkiye’de ilk kez seyircilerin beğenisine sunulurken; birinci seçilen filme 25 bin TL ödül verilecek.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"