Evren hakkında bilmediğiniz 10 enteresan gerçek!

Bilim adamları hala evren üzerine çalışmalarına devam ediyor ve her geçen gün sürekli büyümekte olan sonsuz evren hakkında yeni bilgi ve gerçekleri ortaya çıkartıyorlar. Günlük hayatınızda kullanmayacağınız ancak öğrenince de çok şaşıracağınız, evren hakkındaki 10 enteresan gerçeği sizlerle paylaşıyoruz.

1 – Evrende milyarlarca galaksi var


Evren milyarlarca galaksiden oluşuyor. Eğer sizin için bu yeterli değilse, her galaksinin de kendine milyarlarca yıldızı bulunduğunu ekleyelim. Bu da yaklaşık olarak 10 milyar trilyon yıldızın evrende var olduğu anlamına geliyor. Tabii ki bu da, henüz keşfedilen evren için geçerli. Eğer bunu rakamlarla yazacak olursak 10,000,000,000,000,000,000,000 yıldız evrenimizde bulunuyor diyebiliriz. Hala daha evrende yalnız insanoğlu bulunuyor diye düşünüyorsanız, bir daha düşünmenizde fayda var.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Herkes Kerem Aktürkoğlu derken Okan Buruk'un gözdesi veda ediyor