Evde otel odası sabunu paketleme ile ayda 4500 lira kazanç! İşte Sirius Organizasyon paketleme başvuru

Sirius Organizasyon paketleme işlemleri ekonomik anlamda ailesine destek olmak isteyen ev hanımları için ek kazanç getiriyor. Evde ek iş yaparak para kazanmak isteyenler, otel odası sabunu ve otel odası terliği paketleme işlemleri ile en az 3000 lira ila 4500 lira arasında kazanç sağlayabiliyor. İşte, Sirius Organizasyon evde paketleme başvuru formu…

Ekonomik krizin eşiğinde olduğumuz şu dönemde aile bütçesine destek olmak isteyen ev hanımları, evde paketleme işlemlerine büyük bir ilgi gösteriyor. Evde ek iş yaparak para kazanmak isteyenler de evde paketleme işleri için ilanları çok yakından takip ediyor.

Sirius Organizasyon şirketi tarafından evlere verilen işlerde; otel odası terliği ve otel odası sabunu paketleme işlemleri ile günlük, haftalık veya aylık kazanç sağlanabiliyor.

Sirius Organizasyon Otel Odası Terliği Paketleme

Oldukça kolay ve zahmetsiz bir iş olan otel odası terliği paketleme işlemlerinde kazanç miktarı azdır. Aylık ortalama kazanç miktarı toplamda 3000 ila 3750 lira arasında değişmektedir.

Sirius Organizasyon Otel Odası Sabunu Paketleme

Üretimleri ülkemizde gerçekleştirilen ve ihraç edilen; kokulu, kükürtlü, bıttım, eşek sütlü sabun gibi çeşitlerin paketlemesi yapılarak ihracata hazır hale getirilmesi istenmektedir. Paketlenen otel odası sabunu paketleme işlemleri başına 80 kuruş kazanılmaktadır. Gerekli eğitim için video seti gönderilirken 1 kişi ortalama günde 130-150 adet arasında sabun paketlemektedir.

Evde paketleme işi için başvurular bu kuruma bağlı olan firmalar tarafından aralıklarla verilmektedir. Evde paketleme işinde çalışmak isteyen ev hanımlarına genellikle; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası gibi işler yaptırılır. El çabukluğu gerektiren bu işlerde günlük ortalama 4 saat çalışılarak ev hanımları ayda en az 1300 TL üzerine para kazanabilir.

30 saati aşan metro 'arızasında' neyi saklıyorlar? SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Sonraki Haber