Ev alacaklar dikkat: Bunu yaparsanız değeri yarı yarıya düşer!

Ev sahibi olan ya da ev almak isteyen vatandaşlar, konutlarının değerini düşürebilecek pek çok konuyu göz ardı edebiliyor. Aldığınız fiyatın katlanarak değerlenmesi için yönetim planına dikkat etmek çok önemli. Ben sitede oturuyorum, sorun olmaz diye düşünüp sakın önemsiz görmeyin. Aldığınız evin değerinin yarı yarıya düşme riski bulunuyor. İşte tüm dikkat edilmesi gerekenler...

SİTENİZİN SINIRLARI İÇİNDE GÖZÜKENLER SİZE AİT OLMAYABİLİR

Hürriyet'de yer alan habere göre, etrafı duvarlarla çevrilmiş, kapısına güvenlik konulmuş her yerleşim yeri, hukuki anlamda site (toplu yapı) olmayabilir. Site içerisindeki sosyal tesisler size ait olmayabilir. Sitenizin sınırları içerisinde gözüken her alan da sitenize ait olmayabilir. Halkın da rahatlıkla yürüyerek geçebileceği kamuya terk edilmiş alanlar/yollar bulunabilir. İstanbul'da ortasından devlet yolu geçen böyle siteler var.

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı Fenerbahçe'nin Sivas maçı ilk 11'i belli oldu! Çağlar Söyüncü kararı.. Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! A101'e ucuza Tiny House geliyor! Mermi yutturup, gecelik giydirmişlerdi! Cezaları açıklandı Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi!