Etkileyici sürprizler Bodo’da sizleri bekliyor!

İnsanları etkilemek zor görünebilir peki ya zor olmadığını söylesek? Bodo’da zor olan durum, şaşırtamamak. Zaten ona da zor değil de imkansız diyebiliriz. Bodo.com’un renkli dünyasını henüz keşfetmemiş olanlar için söyleyelim.

Bodo, eğitim, eğlence, oyunlar, aktiviteler, gezi ve tatiller gibi deneyimlerden oluşturduğu içeriği ile siz değerli müşterilerine hizmet veren, deneyim hediyeleri internet mağazasıdır. Burada hediyeleri, boya, bedene, renge, şekle veya kaliteye göre değil tamamen insanların ilgilerini cezbedecek temalara göre seçiyorsunuz. Yani oldukça kolay ve fazlasıyla eğlenceli! Ukrayna'da doğan ve 11 yıldır bu alanda hizmet veren şirket, şimdi de güzel ülkemiz, Türkiye’de. Elbette Türkiye’nin en gözde şehri sayılan İstanbul’da da hizmet vermekte. Yani deneyimleri, İstanbul’da gerçekleştirmek kaydıyla Türkiye’nin her yerinden sevdiklerinize deneyim hediyelerinizi gönderebilirsiniz. Çoktandır yapılması gereken, hediye alanında yaptığı devrimle bodo, yaşamlarınızda çok daha faydalı ve etkileyici deneyim hediyelerin yer almasını sağlıyor.

ETKİLEYİCİ SÜRPRİZ ÖNERİLERİ

Sürprizi etkileyici kılan, tahmin edilemeyecek olanı sunmaktır belki de. Bodo’da her önemli ve özel gün için tahmin edilmesi zor olan onlarca sürpriz var! Yakınlarınızın doğum günleri, partnerinizle bir yılı daha devirdiğiniz yıldönümleri, neşeyle ve büyük umutlarla kutlanan Yılbaşları; kardeşlerinizin, arkadaşlarınızın veya çocuklarınızın mezuniyetleri veya yeni işleri; sevginin her yerde hissedildiği, Sevgililer Günü; annenize sahip olmanın verdiği mutluluğu yaşatan en özel gün, Anneler Günü; babanıza minnetinizi ve değerini incelikle ifade edebileceğiniz, Babalar Günü; size hayatınız boyunca unutamayacağınız paha biçilemez bilgileri ve hayat derslerini sevgiyle aktaran Öğretmeninizin, Öğretmenler Günü; olmazsa olmaz neşemiz; bayramlar, nişanlar, düğünler hepsi ve özel kılmak istediğiniz her gün için en unutulmaz sürprizler bu platformda! ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Tatil’’, ‘’Tekno’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’ gibi kategorilerde sahip olmak istediğiniz tutkuları keşfedin!

ETKİLEYİCİ SÜRPRİZ FİKİRLERİ

Annenize Anneler Günü için anneliğin değerinin büyüklüğünü gösterecek, kendine nefes kesici bir gün ayırabileceği: ‘’Karadeniz Üzerinde Küçük Uçak Turu’’. Kardeşlerinize sunacağınız deneyimlerde ise onlarla birlikte kaliteli vakit geçirmeye odaklanarak: ‘’İki Kişi için ATV Gezisi’’ ve ‘’İki Kişi için Sinema Keyfi’’ gibi aktiviteler tercih edebilirsiniz, hem unutulmayacak anılar biriktirmiş olur hem de onları böylesine şaşırtıcı hediyelerle etkileyebilirsiniz. Birlikteyken huzurlu olmayı ve yaşamın dertlerinden uzakta dinlenmeyi sevdiğiniz, sevgilinize; Sevgililer Gününde: ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’ sunun! En yakın dostunuza, düğün hediyesi olarak: ‘’Romantik Yat Gezisi’’ armağan ederek, eşiyle evliliklerinin ilk günlerinde, mükemmel vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Bodo ile hayata farklı çerçevelerden göz atın. Yaşamı çekici kılan, farklılıklardır!

"Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gasp edilmiştir! Uydurma bir penaltı" Bakan Şimşek'ten locals açıklaması: Milletimiz benim duruşumu bilir "Djiku’nun arkadan darbesi var, penaltı! Şampiyon artık Galatasaray"
Sonraki Haber