Etkileyici ikinci sezonuyla GAİN'de! Ne zaman başlayacak?

Etkileyici dizisi yeni sezonunda da etkileyici. GAİN ekranlarında yayınlanacak olan Etkileyici ikinci sezonu ile ekranlara geliyor. Peki Etkileyici dizisi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman yayınlanacak?

Genç kitlesini ekran başına kitleyen Etkileyici yeni sezonuyla bomba gibi geliyor. İkinci sezonuyla her Perşembe Gain ekranlarında yayınlanacak olan Etkileyici dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en ok izlenen diziler arasında yer alıyor. Başrollerinde Aslıhan Malbora ve  Bertan Asllani'nin yer aldığı dizide yönetmenliği Hande Türkel üstlenmiştir. 

Takipçileri, ailesi ve polis ekipleri aynı sorunun peşinde; Leyla Demir nerede? İkinci sezonun heyecan dolu bölümleri her Perşembe yayında. 

ETKİLEYİCİ DİZİSİNİN KONUSU

Çok takipçili sosyal medya fenomeni bir kadın olan Leyla’nın adı, çok popüler bir futbolcu olan Emre Kunda’yla bir skandala karışır. Futbolcunun geri adım atmamasıyla büyüyen olaylarla haksızlığa uğrayan Leyla, toplum ve basın tarafından büyük bir linç girişimine maruz kalır. Ancak Leyla’nın pes etmeye niyeti yoktur.

ETKİLEYİCİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Aslıhan Malbora – Leyla Demir
Bertan Asllani – Emre Kunda
Mehmet Aykaç – Poyraz
Mehmetcan Mincinozlu – Haluk
Ali Barkın – Melih
İlker Kızmaz – Pamir Yıldırım
Nazlı Tosunoğlu – Nurten
Alptekin Serdengeçti – İsmet
Serap Matyaş – Özge
Melis Özçimen – Gökçe

MAHZEN-29 Operasyonu! Organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltında Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber