Esra Ezmeci'nin mutlaka okunması gereken kitapları...

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ve herkesin ilgisini çekecek konulara değinen, hayatın içinde sürekli karşılaştığımız problemlere yönelik kitaplar çıkaran Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin tüm kitapları. Kitaplarından nelerden bahsediyor, hangi konulara değiniyor ve bu durumlarda ne yapmamız gerekiyor? Tüm bu bilgileri sizler için haberimizde derledik.

Esra Ezmeci kimdir?

Son zamanlarda gerek kitapları olsun gerekse televizyon programlarıyla isminden çokça bahsedilen Esra Ezmeci kimdir? Eğitim öyküsünde de çokça başarıya sahip olan Uzman Klinik Psikolog Ezmeci hakkında her şeyi haberimizin detaylarında sizler için derledik.

İstanbul doğumlu olan Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Çıkardığı kitaplara ‘çapalama yöntemi’ gibi bir çok özel bilgiyi/yöntemi bizlere veriyor. İşte ‘en çok okunanlar’ listesinin hep ilk sıralarında yer alan Esra Ezmeci’nin kitapları;

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları