Esnaf Kefalet Kredi hesaplama ekranı! 2020 Temmuz esnaf kefalet kredi yüzde kaç?

Esnaf kefalet kredi hesaplama ekranı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Esnaf ve sanatkarlara 2020 yılında verilen kredilere dair merak edilenler haberimizde. Halkbank aracılığıyla düşük faizle tüm esnaflara verilen krediler yüzde kaç merak ediliyor. İşte esnat kefalet kredisi yüzde kaç? Detaylar haberimizde...

Esnaf kefalet kredi hesaplama ekranı haberimizde. Halkbank aracılığıyla vergi levhası olan esnaflara verilen kredi faiz oranları merak ediliyor. İşte 2020 Temmuz ayı esnaf kefalet kredi yüzde kaç? Detaylar haberimizde..


ESNAF KEFALET KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?


Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Faiz Oranları 2020’da Ne Kadar Oldu ?


Ticaret yada esnaf odaları üzerinden başvuru yapacağınız esnaf kredilerinin hesaplamaları belirlenen faiz üzerinden yapılmaktadır. Kullanılacak olan kredi miktarı vade ile faiz dahilinde hesaplama yapıldıktan sonra ele geçen net rakamın belli olabilmesi içinde bazı kesintiler uygulanır. Uygulanan kesintiler sonrasında ise net şekilde ödeme planınız seneye göre belirlenmektedir. Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredisinin ödeme planı 3 ayda 1 olacak şekilde tayin edilmektedir. Aylık olarak siz isteseniz bile ödeme planı oluşturulmaz.! Buna göre 1 den 5 yıla kadar ödeme takvim sayısı ve faiz oranları şu şekilde oluşur.

Esnaf Kefalet Kredisinde Yapılan Kesintilerin Oranları Ne Kadar ?


Her kredide olduğu gibi esnaf kefalet kredisinden de kesintiler olmaktadır.Bu kesintiler başvuru yapılacak olan kredinin üst limiti arttıkça doğru orantılı olarak artış göstermektedir. Esnaf kefalet kredisi en üst limiti ne kadar ? daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi 200.000 liraya çıkmıştır. Sizler için kullanacağınız kredinin miktarının da uygulanacak olan net kesinti hesaplamasına geçmeden önce, kooperatif ve finansman banka olan Türkiye Halk Bankası tarafından uygulanan kesinti % oranları yine bir tablo halinde belirtmek istiyoruz.

Esnaf Kefalet Kredisi Hesaplama Tablosu 2020


2020 senesi içerisinde tam 3 defa Esnaf ve Sanatkarlar Odası üzerinden verilen kredi faiz ve vade oranlarında ciddi değişiklikler yaşanmıştır. Bu değişiklikler sonrasında Esnaf Kefalet Kooperatif Odasındaki kredi faiz oranları yeniden daha önceki senelerin oranlarına çok daha fazla bir şekilde düşürülmüştür. Kredi vade süresi de 4 seneden yeniden 5 yıla yani 60 ay vade olacak şekilde tanzim edilmiştir. Eskiye göre İyi yönde değişen ise,

Daha önceleri 6 aylık esnaf odası kaydı artık Resmi Gazete ile 3 aya düşürüldü.
”Banka Komisyon Oranı” kesinti miktarları önceleri %2 uygulanırken sonra %1 ve en son olarak ise %0 olarak artık uygulanmaktadır.


Yapılan bu en son değişiklik ne yazık ki odaların kendi İnternet siteleri dahil olmak üzere hiç bir sitede yayımlanmaktadır. Siz değerli büyük ve küçük esnafımız için ”Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi” ne giderek yapılan en son düzenlemeye göre bazı oranlarda hesaplama çıktıları aldık. Bu hesaplamaları da siz değerli esnaflarımız içinde sitemizde yer verdik. Sizler için almış olduğum hesaplamaların hepsi en üst varde olan 5 sene göre alınmıştır. Ayrıca geri ödeme planındaki taksit miktarların 3 ayda 1 ödemeli olarak yer aldığını da belirtmek isterim.

Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı
Sonraki Haber