Eski eşi hemşireyi hastanede bıçaklayıp kaçtı

Diyarbakır'daki bir özel hastanede çalışan dört kız çocuğu annesi bir hemşireyi, eski eşi çalıştığı hastanede öldürmeye kalkıştı. Akıllara durgunluk veren saldırıda saldırgan elini kolunu sallaya sallaya kalabalığa karışıp kaçtı.

This browser does not support the video element.

Alınan bilgiye göre ayrıldıktan sonra eski eşinin tehditlerine dayanamayan Esengül Y., polise şikayetçi oldu ve Murat Ç. hakkında uzaklaştarma kararı aldırdı.

Bunun üzerine tehdit mesajları attığı öne sürülen Murat Ç, eski eşini çalıştığı hastanede buldu ve bıçakla saldırdı. Esengül Y. sıldırıdan refleksleri sayesinde kurtuldu.



Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan talihsiz kadın, yere yığılırken cani koca, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Esengül hemşire, mesai arkadaşlarının ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındı.

AĞIR CEZA ALMASI İÇİN ÖLMEM Mİ GEREKİYOR

Saldırıdan kurtulan Esengül Y. ölmek istemediğini ve sesinin yetkililer tarafından duyulmasını istedi.

Esengül hemşire, "4 çocuk annesiyim, 18 yıldır evliyim, 17 ay önce açtığım boşanma davasıyla sona erdi. Eski eşim hiçbir zaman bunu hazmedemedi, sürekli hakaret ve tehditleri devam etti.



Üç defa uzaklaştırma aldım 8 şikayetim var, bir çözüm bulamadım. İş yerine gelmez diye düşündüm bunun için rahat bir şekilde hastalarla ilgileniyordum. Birden bire yanıma hızlı bir şekilde gelip bıçağı sapladı, kalbimi hedef aldı refleks ile kendimi çevirdim omzuma saplandı, 4 bıçak darbesi aldım, kendimi ancak bu kadar koruyabildim.



Bir türlü çözüm bulamıyor ve ölmek istemiyorum. Kalabalıktan kaçtı, şu an kaçak ve can güvenliğim yok. Bu şahsın hemen yakalanıp en ağır ceza almasını istiyorum bunun için ölmemi gerek sesimi lütfen duyun" dedi. (İHA)

ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI? 94 yaşındaki Rahmi Koç, bayram öncesi Miami'de eğlendi denilmişti... İran-İsrail sahnesi yeniden gündem oldu!