Eski CHP Genel Sekreteri: Biz Kılıçdaroğlu'nu sokaktan aldık!

Kılıçdaroğlu'nun CHP'de kurduğu korku imparatorluğunun mağdurlarından bir diğer emektar CHP'li olan eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu için sert yorumlarda bulundu. Sevigen, 'Biz Kılıçdaroğlu'nu sokaktan aldık. Evine ekmek götürebilsin diye bir yerlere getirdik. Öyle şeyler açıklarım ki sokağa bile çıkamazlar.' ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

A Haber'de bir programa konuk olan eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, giderek daha fazla skandalla gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. 

Eski CHP Genel Sekreteri'nin söyledikleri şu şekilde:

''Hakkımı helal etmiyorum. İnsan içine çıkamazlar bazı açıklamalar yaparsam. Biraz utanmak lazım.

'BİZ KEMAL BEY'İ SOKAKTAN ALDIK'

Biz Kemal Bey'i sokaktan aldık.

Siyasetten uzaktı. DSP'ye geldi o zamanlar, Rahşan hanım kabul etmedi. SSK döneminde değişik insanları yerleştirmiş, hakkında olaylar vardı. Sonra CHP'ye geldi. Getirenlerden biri de bendim.

Bir ölümlüye verilmeyecek yetkileri verdik biz ona; MYK üyesi, PM üyesi, milletvekili yaptık. 
Grup Başkan vekili yaptık, genel başkan yardımcısı yaptık, İBB adayı yaptık. Evine ekmek götürsün diye İş Bankası yönetim kurulu üyesi yaptık. Ciddi bi maaş alıyor, evine ekmek götürüyordu. 

'GENEL BAŞKAN ELEŞTİRİLEMEZMİŞ'

Ama o bizimle görüşmedi. Bizi ve arkadaşlarımızı temizlediler. Bana güçleri yetmiyordu. Kendi atadığı arkadaşlar yukardan talimat geldi, genelbaşkan eleştirilmezmiş, iktidara gidiyormuşuz, bizi çok zorlama bizde emeğin var dediler.

Kemal Bey geldiği zaman demedi mi herkes beni eleştirebilir. Şimdi kimse onu eleştiremiyor arkadaş, genel merkezde bir korku imparatorluğu kurmuş kimse ağzını açamıyor.''

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?