Eski başkan Yılmazer neden katil oldu!

Sinop Belediyesi eski Başkanı Zeki Yılmazer (63) ile Atıf Argun (67) arasında çıkan silahlı kavga, cinayetle sonuçlandı. Ağır yaralanan Atıf Argun ölürken, elinden yaralanan eski başkan Yılmazer, gözaltına alındı.Tartışmanın 200 bin liralık borcun 500 bin liraya çıkarılması ile başladığı öğrenildi.

Sinop, emekli insanların yaşadığı ve hiç olayın yaşanmadığı bir il olarak biliniyordu.

Ancak o sakin kent, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayla, bir anda Türkiye’nin gündemine girdi.

Sinop’ta herkesin konuştuğu alacak verecek cinayeti, iddialara göre şöyle meydana geldi:

Sinop Belediyesi eski Başkanı Zeki Yılmazer, maddi olarak sıkıntıya girdi. Yılmazer, kendisine ait benzin istasyonu yapılacak arsayı finans işleri yaptığı ifade edilen Atıf Argun’a bir senet ile ipotek ettirerek 200 bin TL borç para aldı.

ARSASI ELİNDEN ALINDI

Eski belediye başkanı 63 yaşındaki Zeki Yılmazer, senedin zamanı gelince ödemedi.Aradan geçen zaman içinde, Zeki Yılmazer’in aldığı ve ödeyemediği 200 bin liraya karşılık, finans işi yapan 67 yaşındaki Atıf Argun ipotek ettiği arsayı üzerine aldı.

Bu durum kaşısında Zeki Yılmazer, Atıf Argun ile alacak-verecek meselesi yüzünden sık sık tartışmaya başladı.

200 BİN LİRA 500 BİN LİRA OLDU

Zeki Yılmazer’in borç olarak aldığı 200 bin lira, zamanında ödenmediği gerekçesi ile 500 bin lira oldu.Finans işi yaptığı bilinen Atıf Argun, alacağına karşılık, Zeki Yılmazer’in arsasını üzerine aldı.

Maddi olarak zor durumda olduğu söylenen Zeki Yılmazer, sık sık borç miktarı ve alınan arsası nedeniyla Atıf Argun ile kavga etmeye başladı.

KARŞILIKLI SİLAHLI ÇATIŞMA!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, dün akşam saat 18.30 sıralarında, Zeki Yılmazer ile Atıf Argun, yine borç ve ödeme nedeniyle şehir merkezinde tartışmaya başladılar.

Tartışma sonrası otomobiline binen Zeki Yılmazer’in arabasına, Atıf Argun 3 el ateş etti.Eski başkan Yılmazer, açılan ateş sonucu sol elinden yaralandı.

Saldırı üzerine arabasında bulunan tabancayı alan Zeki Yılmazer de, Atıf Argun’a peş peşe ateş etmeye başkadı.Bu ateşe Atıf Argun da karşılık verdi.

Meydana gelen ve 14 merminin ateşlendiği çatışmada Argun, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Olaydan sonra, Argun ve Yılmazer, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyata alınan ve yoğun bakımda uyutulan Atıf Argun, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

SİNOP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI!

Sinop şehir merkezinde, bir alacak verecek ve arsa meselesi yüzünden finansçı Atıf Argun (67) ‘u vuran Sinop Belediyesi eski Başkanı Zeki Yılmazer (63) tutuklandı. Silahlı kavgada sol elinden yaralanan ve arabasında 5 kurşun izi bulunan Zeki Yılmazer’in cezaevine giderken gülümsemesi dikkati çekti.

Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem'in yaptıkları aileyi karıştırdı!
Sonraki Haber