Eşini bıçaklayıp 'yaşıyor mu?' diye ağladı!

Gece saatlerinde Sancaktepe'de bir kişi tartıştığı karısını bıçakladı. Dehşetin ardından ağlayarak emniyet güçlerini arayıp kendisini ihbar eden koca, gözaltına alındı. Yaralı talihsiz kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, eşinin durumunu merak eden koca ise "o yaşıyor mu durumu nasıl” diye polis aracı içinde uzun süre gözyaşı döktü.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da bir koca dehşeti daha yaşandı. Olay saat 03.30 civarında Kemal Türkler Mahallesi Şennur Sokak'ta bulunan dört katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan çift, daha sonra kavga etmeye başladı. Bu sırada kimliği öğrenilemeyen koca, mutfaktan aldığı bıçakla karısına saldırıp bıçakladı.

AĞLAYARAK POLİSİ ARADI

Kanlar içinde yerde yatan karısını görünce ağlamaya başlayan koca emniyet güçlerini arayarak eşini bıçakladığını söyledi.

Ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Polis ekipleri zanlı kocayı gözaltına alırken, sağlık ekipleri bıçakla yaralanan talihsiz kadını olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA

Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü... Kağıthane'deki korkunç saldırı güvenlik kamerasında!