Hortumdan kaçıp benzin istasyonuna sığındılar

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış önesi Esenyurt Hadımköy yolunda hortum çıktı. Paniğe kapılan vatandaşlar benzin istasyonuna sığındı. O anlar istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son uyarıların ardından bugün öğlen saatlerde kent genelinde birçok noktada sağanak yağmur etkisini gösterdi.

Esenyurt Hadımköy Yolu'nda sağanak yağmur öncesinde kısa süreli hortum paniği yaşandı. Bir anda tozu toprağı birbirine katan hortum bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına da yansıdı.

30 SANİYE SÜRDÜ

Benzin istasyonu çalışanlarından Ersin Sarsılmaz, "Hortum bir anda geldi. Korktuk 30 saniye falan sürdü. Arkadaşlara kaçın kaçın hortum geliyor dedim." ifadelerini kullandı.

İHA

Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada!