Ersin Tatar'ın baba acısı

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın babası Rüstem Tatar vefat etti. Ersin Tatar, sosyal medya hesabından babası ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Nur içinde yatsın babacığım... Kendisini çok özleyeceğim." dedi.

Kıbrıs Türk halkının ulusal mücadelesinin her aşamasında büyük görevler üstlenen ve önemli görevlerde bulunan Rüstem Tatar, bu sabah erken saatlerde hayatını kaybetti.

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar babasının vefatını  "Nur içinde yatsın babacığım... Kendisini çok özleyeceğim." sözleri ile duyurdu.

Rüstem Tatar’ın cenazesi bugün Lefkoşa Kabristanlığı’nda Kovid-19 kuralları çerçevesinde birinci derece aile yakınlarının katılımıyla defnedilecek.

FUAT OKTAY'DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, babası vefat eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a taziyelerini iletti.

Oktay, sosyal medya hesabından, "KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın babası, Kıbrıs Türk'ünün varoluş mücadelesinde önemli yeri olan Rüstem Tatar beyfendinin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, sayın Cumhurbaşkanı, ailesi ve tüm Kıbrıs Türk halkına başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

"KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın kıymetli babası, Kıbrıs Türk halkına değerli hizmetlerde bulunmuş Rüstem Tatar’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere KKTC halkına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun."

Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi! Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak! Faik Öztürk felç geçirdi! Beynine pıhtı atan Öztürk'ün son durumu
Sonraki Haber