Erşan Kuneri filmini ahlaka aykırı bulan Mehmet Ali Erbil'in eski skandalları yeniden gündem oldu

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri filmi için "çok küfürlü" diyen Mehmet Ali Erbil'in eski skandal gafları gündem oldu

This browser does not support the video element.

Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu olan Mehmet Ali Erbil daha önce 'Devletimiz müdahale etmeliydi' dediği Erşan Kuneri dizisini eleştirdi.

Mehmet Ali Erbil, "Erkek halimle seyredemedim. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem" ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞİ YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Oda TV, Mehmet Ali Erbil'in bir döneme damga vuran skandal gaflarını hatırlattı. Çarkıfelek ve diğer programlarda gerek konuklara olan davranışları gerekse skandal gaflarıyla hafızalara kazınan Erbil'in o videosu yine gündeme damgasını vurdu.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!