Erol Bulut'tan Fenerbahçe'ye 'geçmiş olsun' mesajı

Fenerbahçe'de forma giyen bir oyuncuda ve bir personelde koronavirüs belirtilerine rastlandığı açıklandı. Sarı Lacivertli kulüp sosyal medya hesabından ve resmi internet sayfasından haberi duyurdu. Belirti gösteren isimlerin en yakın hastaneye sevk edildikleri de bildirildi. Yapılan testlerden sonra bazı futbolcularda bulgulara rastlandığı iddia edildi..

İsmi Fenerbahçe ile anılan eski milli futbolcu Erol Bulut Fenerbahçe'li futbolcu ve heyete geçmiş olsun mesajı gönderdi...

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut, 1 futbolcusunda ve sağlık heyeti çalışanında koronavirüsü bulgularına rastlanan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Erol Bulut'un Twitter'dan paylaştığı mesaj şu şekilde:

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulgusuna rastlanan Fenerbahçe Futbol A takım oyuncusu ve sağlık heyeti çalışanına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor!
Sonraki Haber