Ermenistan ordusu terlik istirahatinde

Azerbaycan ordusu karşısında cephede büyük bozguna uğrayan Ermenistan'daki psikolojik çöküş bugün Savunma Bakanlığı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında gözler önüne serildi. Toplantıya, Azerbaycan ile yaşanan çatışmalar sırasında yaralanan bir Ermenistan askeri de katıldı. Askerin umursamaz tavırları ve hareketleri Ermenistan ordusunun yaşadığı bozgunu ortaya koydu.

This browser does not support the video element.

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını geri almak için başlattığı operasyon tüm hızıyla sürüyor.

Azerbaycan ordusu cephede Ermensitan ordusuna ağır kayıplar verdirerek ilerlemeye devam ediyor.

Ermenistan ordusundaki çöküş, bugün gerçekleştirilen basın toplatısına da yansıdı.

ASKERİN TAVRI ÇÖKÜŞÜN BELİRTİSİ

Toplantıda Azerbaycan ile yaşanan çatışmalarda yaralanan bir asker de katıldı. Askerin ayağındaki terlik ve boşvermiş tavırları çok konuşuldu.

Ermenistan yetkilileri geri çekilmelerinin taktiksel olduğunu belirtse de askerin içerisinde bulunduğu ruh hali, cepheden firar etme olaylarının ayyuka çıktığı şu günlerde Ermenistan ordusunun perişan halini gözler önüne serdi.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?