Ermenistan işgalinden kurtulan Şuşa'da Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Hafiz Şahin'den çifte ezan

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Şahin, Ermenistan işgalinden kurtarılan ve 28 yıl aradan sonra ezan okunan Azerbaycan’ın Şuşa kentindeki tarihi Yukarı Gövher Ağa Camii’nde çifte ezan okudu.

This browser does not support the video element.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Azerbaycan’a yaptığı ziyaretler kapsamında, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa kentine gitti.

Ermenistan işgali yüzünden 28 yıl aradan sonra ezan okunan tarihi Yukarı Gövher Ağa Camii’ne de ziyarette bulunan Başkan Erbaş ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin, ikindi ezanını birlikte okudu. Ezanın ardından Başkan Erbaş, cemaate ikindi namazını kıldırdı.

Başkan Erbaş, sosyal medyadan çifte ezanın videosunu paylaşarak, “Karabağ’ın kalbi kadim şehir Şuşa’nın işgalden kurtuluşunun sembolü olan Yukarı Gövher Ağa Camii’nde ezan okumak bizlere de nasip oldu. Cenab-ı Hak coğrafyamızı kıyamete kadar İslam'ın esenliğinden ve ezan seslerinden mahrum eylemesin” dedi.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!