Ermenistan füzesi minik Leyla'yı öksüz bıraktı!

Ermenistan'ın Gence'ye düzenlediği füze saldırısında yaralanan 2 yaşındaki Leyla anne, babasını ve babaannesini kaybetti. Sevenleri minik Leyla'yı yalnız bırakmadı.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik insanlık dışı saldırıları devam ediyor. Balistik füzeler ile halkı hedef seçen Ermenistan'a tepki yağıyor.

"YANINDAYIZ... SENİ SEVİYORUZ"

Bu saldırılarda yaralandıktan sonra yaşadığı travmayı üzerinden atamayan minik Leyla yalnız bırakılmadı. Minik Leyla'ya oyuncaklarla birlikte 'Yanındayız, seni seviyoruz' ziyaretinde bulundular.

Leyla'nın saldırılarda ölen ailesinin hikayesi yürek burktu. Leyla'nın babası Aliye Adil Hamzaoğlu, annesi Aliyev Günay Zahit kızı ve babaannesi Ermenistan saldırısında hayatlarını kaybetti.

Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada!