Erkan Petekkaya neden çok zayıfladı? Erkan Petekkaya Hasta mı? Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si...

Erkan Petekkaya neden çok zayıfladı? Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisiyle birlikte tekrar ekrana dönüş yaptı. Delikanlı Sadi karakteri ile büyük beğeni toplayan usta sanatçı Erkan Petekkaya neden çok zayıfları sorusu da dizinin son bölümü ile gündeme gelen konulardan. Peki, Petekkata neden zayıfladı?

Erkan Petekkaya neden çok zayıfladı? Kırmızı Oda dizisinin Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya dizideki performansı ve görüntüsüyle sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor. Pek çok diziden tanıdığımız Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970 Elazığ doğumlu. Son olarak Sadi karakteri ile Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Erkan Petekkaya zayıf görüntüsü ile de dizinin takipçilerinin radarında. Peki, Erkan Petekkaya neden zayıfladı?

Erkan Petekkaya neden zayıfladı?

Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 yılında Elazığ'da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı.

Erkan Petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam etti.

1999 yılında Alişan’ın başrolde oynadığı Aynalı Tahir dizisinde Kadir rolü ile tanınan Erkan Petekkaya, Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp, Serseri gibi yapımlarda rol aldı.

2005 yılında Köpek dizisinde Yılmaz karakteri başrolde oynayan Petekkaya, Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterildi.

Uzun süredir ekranlarda herhangi bir projede yer almayan Erkan Petekkaya'nın neden zayıfladığı konusunda kendisinden ya da dizinin yapımcılarından bir açıklama henüz gelmedi.

Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Başkan Erdoğan'dan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor
Sonraki Haber