AK Parti'den Eren Bülbül'ün adını kütüphanelerde yaşatacak kampanya!

2017’de Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün anısını kütüphanelerde yaşatmak için +1 kitap kampanyası başlatıldı. Kampanya, İçişleri Bakanı Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy'un da katıldığı zincirle kısa sürede Türkiye geneline yayıldı.

AK Parti Bornova Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kaya, köy okullarında Eren Bülbül adına kütüphaneler oluşturmak için AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı ile birlikte kampanya başlattı.

Kaya, 100 kitap bağışlayarak başlattığı +1 kitap kampanyası için AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan sosyal medya hesabından destek istedi.

Twitter üzerinden kampanyayı duyurarak, destek verdiğini açıklayan Özalan ise, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan destek beklediğini ifade etti.

Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u, Ziya Selçuk ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u davet etti.

Ersoy ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı kampanyaya katılmaya davet etti.

Kampanya AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı ile AK Parti Bornova Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kaya’nın Twitter’dan attığı adımla başladı.

Kampanya bakanların birbirlerini davet etmeleriyle kısa sürede çok sayıda insana ulaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomatik temas En düşük emekli maaşında iki yeni formül Antalyaspor'da flaş ayrılık: Zymer Bytyqi sözleşmesini feshetti
Sonraki Haber