Erdoğan’ın sert mesajı Atina’yı hareketlendirdi… Demir: Düşük yoğunluklu bir çatışma olabilir!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, TÜİK, Ağustos ayı enflasyon rakamlarının yansımaları ile elektrik ve doğalgaza gelen zamlar, İngiltere'nin bugün belli olacak yeni başbakanı, ABD Kongresi’nden Türkiye’ye olası yaptırım kararı, Ege Denizi’nde Yunanistan ile sıcak çatışma ihtimali, Yunanistan’da kurulan terör koridoru Lavrion Kampı’nın ayrıntıları, CHP’li Gürsel Tekin’den tepki çeken HDP çıkışı, Kemal Kılıçdaroğlu’dan HDP’nin bakanlık vaadine açık kapı, HDP’nin kapatılma davası ve bugün toplanacak Kabine Toplantısı’nın ayrıntılarını konuştu.

‘’ENERJİ İLE İLGİLİ KARA BİR KIŞ GELİYOR’’

Metehan Demir, ‘’Enerji ile ilgili kara bir kış geliyor. Bu zam, önümüzdeki ayın enflasyonunda artışın devam etmesi demek. Önce fiyatların artış hızı yavaşlamalı. 5 TL olan ürün 5.2 gibi minik artışlarla artması ve sonunda durması gibi bir plan söz konusu.

‘’ABD’DEN ALEYHİMİZE YÖNELİK KISITLAMALARI İÇEREN TASARILAR GELEBİLİR’’

ABD Kongresi’nden ekim ayında tahıl koridoru için Türkiye'ye teşekkür edecekleri yerde, bizim aleyhimize yönelik kısıtlamaları içeren bir tasarı gelebilir.

‘’LAVRİON KAMPI KANDİL’İN BİR ŞUBESİ OLARAK GÖREV YAPIYOR’’

Sert provokasyonlarına yanıt vermek durumunda kalırsak kısa süreli bir çatışma olabilir. Yunanistan sürekli tacizde bulunuyor. Sağda solda lobi yapıyor, Türkiye'nin altını oyuyor. Bunlar neden görünmüyor? Lavrion Kampı, aslında 1885'te kurulan mülteci kampıdır. Lavrion o zamandan beri hep teröre ev sahipliği yaptı. Kandil'in bir şubesi olarak görev yapıyor.

‘’YÜZDE 60 KILIDÇAROĞLU, YÜZDE 30 DIŞARIDAN BİR İSİM, AKŞENER SON ANDA VAZGEÇERSE YÜZDE 10 İHTİMAL DE O OLACAK’’

Yüzde 60 Kılıçdaroğlu, yüzde 30 dışarıdan, Akşener son anda vazgeçerse yüzde 10'da ona bırakıyorum. Bu üç isimden biri olacak. HDP'nin kapatılma davası kararı bir anda çıkacak. Ortalık siyaseten bir anda Eylül-Ekim gibi hareketlenecek.’’ ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem'i SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var... CIA VE MI6 SAHTE ‘SOLCULARI’ NASIL BESLEDİ? Orta Afrika Cumhuriyeti’nde bot battı: 15 ölü Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!"