Erdoğan'dan Altay'a: Be ahlaksız...

Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine Adnan Menderes benzetmesi yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a "Be ahlaksız be edepsiz, biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Biz ölümden korkmadık" diyerek yanıt verdi.

This browser does not support the video element.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yaptığı bir açıklama gündem yarattı.

Katıldığı programda "Rahmetli Menderes de bir dönem bu dinci odaklara pek yüz vermişti, taviz vermişti. Ve onlar o kadar ileri gitmişlerdi ki Menderes'ten aldığı güçle, yüzle. Menderes sonra ne yapmak zorunda kaldı? Atatürk'ü koruma kanunu yapmak zorunda kaldı. Umarım Erdoğan'ın da sonu benzemesin Menderes'e" ifadelerini kullanan Altay, birçok siyasinin tepkisini çekti.

"BE AHLAKSIZ BE EDEPSİZ"

Bugün parti grubunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini Adnan Menderes'e benzeten CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a da yanıt verdi.

CHP'li Altay için sert ifadeler kullanan Erdoğan, "Çıkmış bir ahlaksız benim akıbetimi de Menderes'in akıbeti gibi olabileceğini söylüyor. Be ahlaksız be edepsiz, biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Biz ölümden korkmadık. Siz ölüm dendiği zaman kaçacak delik arayanlardansınız. Yani Menderes'in akıbetinden memnun mu oluyorsunuz? O akıbeti de arayanlar da sizdiniz. Boşuna uğraşmayın." dedi.

SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu! ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! ''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor''