Erdoğan İş Bankası için son sözünü söyledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP hisselerine ilişkin olarak MKYK'da Nurettin Canikli'nin sunum yaptığını açıkladı. Konunun hukuki bir zemine oturtulması için çalışmaların başladığını belirten Erdoğan, "Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan ziyaretinin dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin yönelttiği sorulardan biri de İş Bankası'ndaki CHP hisselerine ilişkin çalışmayla ilgiliydi.

VAKİT KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Bir gazetecinin "İş Bankası’ndaki CHP hisseleri ile alakalı olarak son dönemde çalışma gündemde. Bu çalışma ne durumda?" şeklindeki sorusu üzerine Erdoğan şu bilgiyi verdi:

"Bu konu ile ilgili şu anda çalışmaları birinci derecede Nurettin Canikli Bey yürüyor. Bu hafta MKYK toplantısında bizlere bir sunum da yaptı. Dedik ki bu işi biraz daha olgunlaştıralım ve olgunlaştırmanın ötesinde bir de hukuki işlerle ilgili bir kurul kuralım. Hukukçu arkadaşlarımızla beraber de bu çalışmayı tam manası ile hukuki bir zemine oturtalım dedik. Zannediyorum birkaç hafta içerisinde onun neticesini de kendilerinden alacağız. Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok."

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber