"ERDOĞAN GELECEK" SÖYLENTİSİ HEYECAN YARATTI

SuperHaber, tarihte görülen en büyük patlamalardan birinin yaşandığı Lübnan'da... Bu elim trajedinin canlı tanığı olan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel bir ilki gerçekleştirerek enkaz haline dönen Beyrut'u motosiklet ile baştan sona gezdi. Lübnan halkına mikrofon uzatan Yüksel, ülkede büyük heyecan yaratan "Erdoğan Beyrut'a gelecek" söylentisinin perde arkasını da anlattı...

SUPERHABER BEYRUT'TA...
LÜBNAN HALKI ERDOĞAN'I BEYRUT'A BEKLİYOR! 

"Orta Doğu'nun Paris'i" olarak anılan Beyrut, geçtiğimiz günlerde yaşanan korkunç patlama ile harabeye döndü.

100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği ve yüz binlerce kişinin evsiz kaldığı patlama sonrası SuperHaber ekibi de bölgeye giderek yaşanan trajediye tanıklık etti.

SuperHaber'in tecrübeli muhabiri Mevlüt Yüksel, Lübnan halkının nabzını tutmak üzere Beyrut'ta bir ilki gerçekleştirerek motosiklet üzerinde kenti baştan sona gezerek görüntüledi.

Harabeye dönen Beyrut sokaklarından çarpıcı görüntüler paylaşan Mevlüt Yüksel, öğle saatlerinde cuma namazı kılmak üzere açık cami bulmakta zorlandı. Bazı camilerin patlamadan hasar gördükleri gerekçesiyle kapatıldığını belirten Yüksel, ibadete açık olan bir başka cami bularak acılı Lübnan halkı ile birlikte cuma namazını eda etti.

20 YIL GERİYE DÜŞTÜK!

Beyrut'tan SuperHaber takipçileri için motosiklet üzerinde sıra dışı bir canlı yayın da gerçekleştiren muhabirimiz Mevlüt Yüksel, kentte çok acı tablolar ile karşılaştığını aktararak şu bilgileri paylaştı;

"Beyrut'ta halk dayanışma içinde enkazı kaldırıyor! Küreğini alan limana gelmiş durumda! Lübnanlılar, 'Ülke zaten siyasi ve ekonomik karışıklıklar içindeydi şimdi ise 20 yıl geriye düştük' diyorlar."

 HALK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I BEKLİYOR

Lübnan'a dün akşam varan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, gece vakti ve sabah erken saatlerde ülkede WhatsApp iletişiminin kilitlendiğini belirterek, bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olduğu detayını aktardı.

Yüksel, "Dün ve bugün burada WhatsApp gruplarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beyrut'a geleceği söylenmiş, bu büyük heyecan yaratmış, paylaşılan mesajlardan WhatsApp kilitlenmiş! Burada Türk gazetecisi olduğumu öğrenenler, "Erdoğan ne zaman Beyrut'a gelecek?" diyor. Yardımlar için teşekkür ediyor..." ifadelerini kullandı.

İSRAİL'E ÖFKE BÜYÜK

Diğer yandan, Lübnan'da İsrail'e büyük öfke olduğunun da altını çizen SuperHaber muhabiri, "İsrail İHA'larının ve savaş uçaklarının patlamadan sonra Lübnan'ın üzerinde dolaştığını sizlere söyleyebiliriz! İsrail'e tepki büyük..." dedi.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in Lübnan'dan canlı yayınları devam edecek.

SUPERHABER'İ TAKİPTE KALIN...

 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Futbolculardan sonra sıra Okan Buruk'ta! Zamlı yeni sözleşme...
Sonraki Haber