Erdoğan: Bizi hizmetten geri bırakmayan şey...

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni sırasında video konferans aracılığı ile beyin cerrahi bölümüne bağlandığında 4 yaşında beyin ameliyatı geçiren bir çocuk Cumhurbaşkanı'na Rabia işareti yaptıktan sonra asker selamı verdi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Erdoğan, mesajında bu anlar için, "Bizi hizmetten bir an geri bırakmayan şey, yavrularımızın gözlerindeki bu umut ışığıdır." dedi.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde, hastanenin bazı bölümlerine video konferans yöntemiyle bağlanarak klinik sorumluları ile görüşüp bilgi aldı.

Hastanenin beyin cerrahi bölümüne bağlanıldığında ise tümör ameliyatı geçiren 4 yaşındaki Abdulkadir isimli çocuk Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermek istediğini söyledi.

Hastane yatağındaki çocuk, Erdoğan'a Rabia işareti yaptıktan sonra asker selamı verdi.

Erdoğan, açılış sonrası sosyal medya hesaplarından bu ana ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları söyledi:

"Bugün resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde ciddi bir ameliyat geçiren 4 yaşındaki Abdulkadir ile selamlaşma imkanımız oldu. Bizi hizmetten bir an geri bırakmayan şey, yavrularımızın gözlerindeki bu umut ışığıdır. Rabb'im şifa versin."

Erdoğan paylaşımında, Abdulkadir ile tören sırasında yapılan görüşmenin videosunu da ekledi.

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE!