Erdoğan aniden ‘Parlamenter sisteme dönüyoruz’ derse

"Yanmaz kefen" icadı ve ilginç polemikleri ile gündemde kalmayı her dönem başaran "Cübbeli Ahmet" yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu... AK Parti'nin parlamenter sisteme geri dönerek iktidarına güç katacağını savunan Mahmut Ahmet Ünlü “AK Parti, parlamenter sisteme dönerse iktidarı hiç kaybetmez." dedi.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Mahmut Ahmet Ünlü, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a ilginç açıklamalarda bulundu.

Hakan'ın CNNTürk'te hazırladığı Tarafsız Bölge programına katılan Ünlü, program arasında ünlü gazeteciye 2023 seçimlerine yönelik "analitik" analizlerde bulundu.

Ahmet Hakan o yorumları bugün köşesinden şu notlarla aktardı;

"Geçenlerde Cübbeli Ahmet vardı Tarafsız Bölge’de... “Tarikatlar içindeki cinayetler” konusunu konuşmak için davet etmiştik kendisini.

Reklam arasında siyasete daldı Cübbeli.

Bana, “AK Parti, parlamenter sisteme döner mi?” diye sordu.

Bütün gece sınava çalıştığı halde hiç beklemediği yerden gelen soruyla afallamış öğrencilere özgü bir şaşkınlıkla kekeledim: “Sanmam... Gündemde değil... Olmaz öyle şey... Kem... Küm...”

Benim kem küm etmemle zerre ilgilenmedi Cübbeli.

Ve hemen kendi görüşünü söyledi:

“AK Parti, parlamenter sisteme dönerse iktidarı hiç kaybetmez. Durumu riske atmak istemiyorsa yapması gereken şey parlamenter sisteme dönmektir.”"

ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz... Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Sonraki Haber