Erciyes Anadolu Holding'den koronayla mücadeleye tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 Milyonluk dev bir destekle katılan Erciyes Anadolu Holding, koronavirüsle mücadeleye destek vermeye devam ediyor. Virüsle mücadeleye maske üretimi ile de katkı sağlayacaklarını açıklayan Erciyes Anadolu Holding, bir de reklam filmi yayınladı.

Koronavirüs dolayısı ile kriz planlarını hayata geçiren Erciyes Anadolu Holding CEO'su  Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı dayanışma kampanyasına 5 milyonluk desteğin gönderildiğini belirten Ertekin, şu ifadeleri kullandı:

"“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 5 Milyon Türk Lirası ile katılacağız demiştim. Listede 4Milyon 200 bin olarak görünüyoruz. Sebebi Bellona, Serko ve Erciyes Çelik Halat hızlıca davranıp toplam 800 bin Türk lirayı kendi şirketlerinden yolladılar. Toplam 5 Milyonu yolladık"

YENİ REKLAM FİLMİ YAYINDA

Daha önce koronavirüsle mücadeleye katkıda bulunmak için maske üretimi yapacağını açıklayan Erciyes Anadolu Holding, Türk halkının yanında olduğunu belirtmek için bir de reklam filmi yayınladı.

Film sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu Meteorolojiden Ankara için yağmur, fırtına ve toz taşınımı uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber