Epic Games'ten oyun severlere yılbaşı sürprizi: 25 oyun ücretsiz!

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunarak sevindiren Epic Games, yılbaşı sürprizi yaptı. Epic Games, yılbaşı sebebiyle kullanıcılarına 25 oyunu ücretsiz olarak kullanıma sundu. İşte öne çıkan oyunlar...

Kullanıcılarına her hafta ücretsiz oyunlar sunarak keyifli anlar yaşatan Epic Games, bu sefer kullanıcılarına büyük sürpriz ve hediyelerde bulunuyor. Kullanıcılarına yılbaşı sebebiyle birbirinden güzel oyunları ücretsiz sunuyor.  

Epic Games, yılbaşı özel kampanyasıyla günde 1 oyun verecek. Henüz şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da 15 Aralık ila 10 Ocak tarihleri arasında toplam 25 yapımın dağıtılması bekleniyor.

Haftanın oyunu= STAR WARS: Squadrons.

Epic Games yılbaşı sebebiyle bu hafta bir adet ücretsiz oyun veriyor. 279 TL değerindeki STAR WARS: Squadrons bu hafta ücretsiz olarak erişime açıldı.  Bu kampanya 1 Aralık akşamı saat 18.00’a kadar devam edecek.

Jedi'ın Dönüşü olaylarından sonra geçen heyecan verici bir STAR WARS™ tek oyunculu hikayede pilot olmanın ne demek olduğunu öğrenin. İki grup arasında değişen perspektiflerden bakıldığında, her iki taraftaki ikonik ve yeni ortaya çıkan liderler galaksi için savaşıyor. Yeni Cumhuriyet özgürlük için savaşıyor. İmparatorluk düzen istiyor. Galaksinin en iyilerine katılman için sana ihtiyacımız var.

All Wings Report In – Galaksi boyunca gelişen savaş alanlarına gitmeden önce, brifing odasında filonuzla çatışmalar planlayın. Yoğun 5'e 5 çok oyunculu it dalaşlarında yarışın veya muazzam filo savaşlarında teraziyi değiştirmek için filonuzla birleşin. Birlikte, galaksinin en iyisisiniz.

Usta Efsanevi Yıldız Savaşçıları – Çevik A-kanat ve yıkıcı TIE bombardıman uçağı da dahil olmak üzere hem Yeni Cumhuriyet hem de İmparatorluk filolarından farklı yıldız savaşçısı sınıflarının kontrolünü elinize alın. Geminizi modifiye edin, gücü sistemleri arasında yönlendirin ve stratejik uzay it dalaşlarında rakiplerinizi yok edin.

STAR WARS Pilot Fantezinizi Yaşayın - Kokpit sizin evinizdir. Kontrol panellerini kendi avantajınıza kullanın ve uzayın tehlikeleri ile aranızda sadece ince bir metal ve cam gövde varken savaşın yoğunluğunu birinci şahıs bakış açısıyla hissedin. Heyecan verici çok oyunculu modlarda ve Galaktik İç Savaş'ın sona ermesine yakın önemli bir kampanyayı kapsayan benzersiz bir tek oyunculu STAR WARS hikayesinde yola çıkın.

Misyon Açıktır – STAR WARS: Squadrons, ilk günden itibaren tamamen bağımsız bir deneyimdir ve oynayarak ödüller kazanırsınız. Rütbeleri tırmanın ve oynanışı taze ve ilgi çekici tutan ilerleme için net bir yolda silahlar, gövdeler, motorlar, kalkanlar ve kozmetik öğeler gibi yeni bileşenlerin kilidini açın."

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına yeniden aday olacak mı? ABD için olabilecek en kötü sonuç
Sonraki Haber