Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları yayınlandı! 55 TL değerindeki iki oyun ücretsiz

Dijital oyun platformu Epic Games, haftanın ücretsiz oyunlarını yayınladı. Toplam değeri 55 TL olan iki oyun ücretsiz oldu.

Kullanıcılarını sevindirerek keyifli oyun imkanı sunan Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlarını dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta kullanıcılarına toplam değeri 55 TL olan Adios ve Hell is Others oyunları bu hafta ücretsiz oldu. 26 Ocak tarihinde ücretsiz erişime açılan bu oyunlar,  2 Şubat 19.00'a kadar ücretsiz kalacak. Ayrıca oyunları kütüphanenize eklemeden oynayamıyorsunuz. Henüz eklemediyseniz acele edin. 

Adios

(30 TL değerinde)

Adios, karmaşık bir karara bağlı kalmayla ilgili sinematik bir birinci şahıs oyunudur.

Oyun, Kansas’taki bir domuz yetiştiricisini ve cinayetlerini örtbas etmek için bu domuzları kullanan mafyayı konu alıyor.

Hell is Others

(25 TL değerinde)

Hell is Others, bir çıkarma korku PVPVE yukarıdan aşağıya nişancı oyunudur.

Eşsiz, çok oyunculu bir çevrimiçi çıkarma oyunu olan Hell is Others, daireniz için edindiğiniz özelleştirilebilir öğeler yoluyla karakterinizi geliştirmenize olanak tanır. Kana susamış bitkilerle kendi cephanenizi büyütün, kara şehir ortamını keşfedin, Diğerleriyle yüzleşin ve başka bir günü görmek için yaşamak için elinizden gelenin en iyisini yapın… Hiç gelmeyecekmiş gibi görünen bir gün.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber