Epic Games'in bu haftaki bomba oyunu belli oldu! Oyunu hemen ekleyin

En popüler oyun platformlarından biri olan Epic Games kullanıcılarını her hafta ücretsiz oyunları ile mutlu etmeye devam ediyor. Bu haftanın bomba oyunu belli oldu. Oyun severlerin erişimine açılan oyuna gelin hep birlikte bakalım.

Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla kullanıcılarına jeyifli anlar yaşatan Epic Games, Oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta 82 TL olan iki oyununu ücretsiz olarak kullanıcılarının beğenisine sundu. Ayrıca Epic Games, her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla kullanıcı sayısının her geçen gün arttığını toplamda 500 milyon kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı.

Epic Games bu hafta Fort Triumph ve RPG in a Box oyunlarını ücretsiz olarak kullancılarının erişimine açtı. Hatırlatmakta fayda var, belirtilen sürede kütüphanenize eklemelisiniz. Aksi takdirde bir daha oyunlara erişemiyorsunuz. Oyunlar 8 Aralık'a kadar ücretsiz. Vakit kaybetmeden kütüphanenize ekleyin.

İşte bu hafta ücretsiz oyunlar;

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!