Emre Belözoğlu kaldığı yerden devam ediyor... Başakşehir'in yeni hocası 3 puanla başladı

Medipol Başakşehir, yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Teknik direktörlük kariyerindeki 11. maçına çıkan Belözoğlu'nun tek yenilgisi var. Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Turuncu-Lacivertliler'de İtalyan golcü Stefano Okaka, 6 maçta 6 gole ulaştı.

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi 3-2'lik Beşiktaş galibiyetiyle başladı... Süper Lig'in 9. haftasında ağırladığı Siyah-Beyazlılar karşısında 3 puanı 3 golle alan Başakşehir'de gollerin ikisini Stefano Okaka atarken, bir gol de Fredrik Gulbrandsen'den geldi.

Norveçli forvet Gulbrandsen maça 2. yarıda oyuna girip gidişatı değiştirirken, İtalyan golcü Okaka, 6 golle gol krallığında zirveye yükseldi.

Bu sezon 3. galibiyetini alan Medipol Başakşehir, puanını 9'a yükseltti. İstanbul'un Turuncu-Lacivertli ekibi, gelecek hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

OKAKA GEÇEN SEZON 4 GOL ATMIŞTI

Medipol Başakşehir'in bu yaz Serie A ekibi Udinese'den 1.5 milyon euro bonservisle transfer ettiği Stefano Okaka, Süper Lgi'de 6 maçta 6 gole ulaştı. Beşiktaş'a 2 gol atan 32 yaşındaki Nijerya asıllı İtalyan santrfor, bu sezon Çaykur Rizespor'a karşı hat-trick yapmış, Fenerbahçe maçında da bir kez gol sevinci yaşamıştı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon Serie A'da 2 maçta 4 gol, 1 asistle oynamıştı.

Turuncu-lacivertli takımın üçüncü golünü atan Fredrik Gulbrandsen ise bu sezon ligdeki gol sayısını 2 yaptı.

EMRE BELÖZOĞLU TEZAHÜRATLARI

Medipol Başakşehir taraftarları, takımın başında ilk maçına çıkan teknik direktör Emre Belözoğlu'na yaptıkları tezahüratlarla destek verdi. Belözoğlu da taraftarları el sallayarak selamladı. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan oyuncular da tribünleri dolaştı.

Turuncu-Lacivertliler'in şampiyon olduğu 2019-20 sezonunda Fenerbahçe'de oynayan Belözoğlu, kulüp tarihinin efsane isimleri arasında yer alıyor.

Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer galibiyetin ardından "Başakşehir ruhunu taşımak istiyoruz, o ruhu hocamız Emre taşıyor. O ruhu vermek istiyoruz. Daha dominant, daha topa sahip olarak oynamak istiyoruz. Bu bir başlangıç. Bu galibiyet bizim için çok değerli" dedi.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: HAKEMİN DE SİLİK BİR PERFORMANSI VARDI

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise stat çıkışı gazetecilere şu açıklamaları yaptı: "Oyuncularımızı da hocamızı da tebrik ediyoruz. Beşiktaş'ın Sporting maçında da kalbimiz onlarla. Umarım başarıyla ayrılırlar. 2 takımın yüksek seviyede oynadığı ve güzel bir performans gösterdiği karşılaşma oldu. Hakemin de silik bir performansı vardı. Maçın geneline baktığınızda, maçın kalitesinin altında bir hakem. Maçın önüne geçti. MHK Başkanı'na güveniyoruz ama yetmiyor."

 

"NASIL BAŞLADIĞIM DEĞİL, NASIL BİTİRECEĞİM ÖNEMLİ"

Stefano Okaka ise yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Herkesi tebrik ediyorum. Bugün gerçekten çok önem ifade eden bir maçtı. Sezon bizim için iyi başlamadı ama çalışmalarımızı hiç vazgeçmeden sürdürdük. Yeni hocamızla yaptığımız çalışmalarda taktiksel olarak iyi işler çıkardık."

"Her sene gol atıyorum ama bazen sezona iyi başlıyorum, ertesi sene aynısı olmuyor. Futbol böyle bir şey. Gelmeden önce başkanımız, takımımızın fantastik olduğunu söylediğinde takıma inandım. Bu mantalite ile mücadelemi sürdürme inancında olacağım."

"Kariyerime devam ediyorum, futbolda her zaman yapmanız gereken, dün yaptığınızı unutup üzerine koyarak ilerlemeniz. Bugün itibariyle iyi iş çıkardım ama önemli olan sezona nasıl başladığım değil, nasıl bitireceğim."

Bir ısırığı öldürüyor! Elazığ'da görüntülendi! Süper Loto sonuçları 16 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 14 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber