Emniyet'te neler oluyor? Avukat İnal'dan o atamalara eleştiri

Emniyet Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesinden 627 personelin atama ve yer değiştirme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı olarak tanınan Mustafa Doğan İnal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı atama kararlarını eleştirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amirini kapsayan atama ve yer değiştirme işlemleri bugün gerçekleşti.

Atama kararları sonrası sosyal medyada yapılan bir açıklama ise dikkatleri çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı olarak bilinen Mustafa Doğan İnal, doğuya gönderilen bazı isimlerin FETÖ ile mücadelede önemli görev almış kişiler olduğunu söyledi.

O isimlerden birinin İstanbul Bilişim Şube Müdürü F.O.K olduğunu belirten İnal, F.O.K'nin 17-25 Aralık'ta önemli görevlere imza attığının altını çizdi.

"ÖDÜL OLARAK! BUGÜN DİYARBAKIR’A GÖNDERİLMİŞ"

İnal, “17/25 Aralığın ilk günleri, her şey karmakarışık… FETÖ’cüler her şeyi geri getirilemez şekilde silmişler İstanbul bilişim şube müdürü F.O.K uzun uğraşlar sonucu FETÖ’cülerin ‘dönemin başbakanı’ yazan fezlekesini buldu. Hep gayretli çalıştı, ödül olarak! Bugün Diyarbakır’a gönderilmiş” ifadeleriyle yapılan atamayı eleştirdi.

"HÜKÜMET DEĞİŞİKLİĞİ OLMUŞ GİBİ..."

Paylaşımının devamında bu mesajları 'vefa duygusu gereği' paylaştığını belirten İnal, "Birçok kişide aynı şekilde sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi doğuya gönderilmiş. Ben vefa duygumun gereği ve o günleri birlikte yaşadığım bu insanların emeklerine saygı için hakkı söyleyeceğim. Lütfen zor zamanda dimdik mücadele eden insanları kırıp dökmeyin…" dedi.

İşte o mesajlar:

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber