Emir Mete Durna olayında son dakika! Köpeğin sahibi gözaltında

Van'da yaşanan acı olayda bir köpeğin saldırısı sonucun ağır yaralanan 9 yaşındaki Emir Mete Durna yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetmişti. Köpeğin sahibi olduğu belirlenen H.K. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Van’da İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi'nde yaşanan olayda 9 yaşındaki Emir Mete Durna, arkadaşlarıyla oyun oynadığı esnada bir köpeğin saldırısına uğradı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ufak çocuk, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil olarak ameliyata alınan Durna, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm haberini alan bazı yakınları sinir krizi geçirirken Durna’nın cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayın hemen ardından Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Köpeğin sahibi olduğu tespit edilen H.K, polis ekiplerince gözaltına alınırken köpekte belediye ekiplerince yakalanarak Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Van Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Durna'nın, sahiplendirilen bir köpek tarafından saldırıya uğraması ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesiyle ilgili olayın sorumlularının yakalanması amacıyla çalışma başlatıldığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmada, çocuğa saldıran köpeğe ait küpeden, 25 Ocak'ta sahiplendirildiğinin tespit edildiği bilgisine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sahiplenen şahsın köpeği bugün saat 11.30 sıralarında sokağa bıraktığı ve köpeğin saat 15.00 sıralarında çocuğumuza saldırıda bulunduğu tespit edilmiştir. Olayla ilgili köpeği sahiplenen ve sonrasında sokağa bırakarak bu üzücü olayın yaşanmasına sebebiyet veren şahıs, görevlilerimizce ivedilikle yakalanarak gözaltına alınmış olup gerekli adli işlemler başlatılmıştır. Yaşanan bu vahim olayda hayatını kaybeden evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz."

Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı! Serdar Topraktepe: Onlara hissettirmeye çalıştım! Nesrin Cavadzade'den bikinili poz! Görenler hayran kaldı...
Sonraki Haber