Emine Ün'e yönelik ihanet iddiaları akıllara ablalarının eşleriyle evlenen ünlüleri getirdi

Ünlü oyuncu Emine Ün'ün 9 yıllık evliliğini 2021'de sonlandırdığı eski eşi Tolga Karakaş'ın adı baldızı Mine Ün ile aşk dedikodularına karıştı. Emine Ün'ün eski eşi ve kardeşinin birliktelik yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Emine Ün'ün başına gelen bu olay, akıllara Nazan Öncel ve Gülden Karaböcek'in enişteleriyle yaptığı evlilikleri getirdi.

MİNE ÜN - TOLGA KARAKAŞ İDDİASI

44 yaşındaki oyuncu Emine Ün, 2012 yılında evlendiği Tolga Karakaş ile geçtiğimiz yıl Nisan ayında boşanmıştı. Sürpriz boşanmanın ardından Emine Ün'ün eski eşi Tolga Karakaş'ın adı eski baldızı Mine Ün ile aşk dedikodularına karıştı. Tolga Karakaş'ın Mine Ün ile hem mesajlaşmaları hem de görüntülerinin olduğu iddia edildi. 

Günlük burç yorumları 23 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! 23 Nisan mesajları! Sarı-Lacivertli taraftarlar isyan ateşini yaktı: Bırakın artık!