Emeklilere 8250 liraya kadar promosyon! İşte 21 Eylül emekliye en çok promosyon veren bankalar

Emekli maaşlarına gelen son zamların ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Başta emekliler olmak üzere dul ve yetim aylığı alanlarda 8250 liraya kadar nakit promosyon vermekte. İşte, 21 Eylül Çarşamba emekliye en çok promosyon veren bankalar listesi…

Emekliye en çok promosyon veren bankalar, hem emeklilerin hem de dul ve yetim aylığı alanların yakın takibine alındı. Özellikle son zamanlarda emeklilerin maaşlarında çok büyük bir artış yaşanırken emeklilerin yanında dul ve yetim aylığı alanlarda faydalanmaya başlandı.

Bir yılda iki kez bayram ikramiyesi, üç yılda bir promosyon alan emeklilerin taban aylıkları da yükseltildi. Bu bağlamda harekete geçen bankalarda emekli olan müşterilerine 8250 liraya kadar nakit promosyon dağıtmaya başladı. Ayrıca bu promosyonlardan sadece emeklilerin değil yeni emekli olacaklarında faydalanacağı haberi vatandaşları sevindirdi.

Emekli maaşlarını farklı bir bankaya taşımak isteyen vatandaşlar, zamlı maaş ödemelerinin hemen ardından banka değişikliği yaptıkları takdirde belirli avantajlarında sahibi olacak. Çalıştığı bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler ya da yeni emekli olacaklar; istedikleri bankaya bizzat müracaat ederek promosyon alabilecek.

Daha iyi bir avantaj çıktığı takdirde emekli vatandaşlar bu 3 yılı beklemek zorunda kalmayacak. Emekliler istedikleri an diğer bankalara anında geçebilecek. Bunun içinde geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldıkları bankaya bildirimde bulunması yeterli olacak.

Bu bildirimde; bankaların şubelerinden ya da E-Devlet üzerinden rahatlıkla yapılabilecek. Emekli vatandaşlar bu değişim süreci içerisinde bankada kaldığı sürenin promosyonunu alabilirken kalanını ise iade edecek. Aslında geçtiği bankadan kalan promosyonunu peşin olarak alacak.

Emekliye En Çok Promosyon Veren Bankalar Listesi 11 Eylül

ING Bank: 8250 TL
Akbank: 7500 TL
Fibabanka: 750 TL
Şekerbank: 2000 TL
Türk Ekonomi Bankası (TEB): 6000 TL
Yapı Kredi Bankası: 7750 TL
ING Bank: 8250 TL
Akbank: 7500 TL
Fibabanka: 750 TL
Şekerbank: 2000 TL
Türk Ekonomi Bankası (TEB): 6000 TL
Yapı Kredi Bankası: 7750 TL
Türkiye İş Bankası: 6000 TL
Burgan Bank: 750 TL
DenizBank: 1750 TL
Garanti BBVA: 7500 TL
QNB Finansbank: 7000 TL
Halkbank: 750 TL
Vakıfbank: 750 TL
Ziraat Bankası: 750 TL

NOT: Sosyal yardımlar ve bankaların düzenlemiş olduğu promosyonlarda tüm bilgiler internet kaynaklı olup verilen rakam ve tutarlardan SuperHaber ekibi sorumluluk kabul etmemektedir.

Tartışmalı düzenleme Senato'da! Dünya Bankası finansmanı iddialarına yalanlama Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret
Sonraki Haber