Emekliler ile dul ve yetimlere 7500 lira çılgın promosyon! İşte en yüksek promosyon veren bankalar

En yüksek emekli promosyonu veren banka ve bankalar, zamlı emekli maaşlarının açıklanması sonrasında SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na dahil olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşlarca yakından takip ediliyor. İki özel banka ise verdikleri 7500 TL emekli promosyonu ile ilgiyle izleniyor.

Emekli promosyonu için bankalar yeniden atağa geçince SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na dahil olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar tüm dikkatlerini bu yöne çevirdi. Bankalar, emekli maaşlarının açıklanmasının ardından büyük bir rekabetin içerisine girerken bunlardan dul ve yetim aylığı alanlarda faydalanmaya başladı.

Bir yılda iki kez bayram ikramiyesi, üç yılda bir promosyon alan emeklilerin taban aylıkları yükseltilirken bu doğrultuda harekete geçen bankalarda emekli olan müşterilerine 7500 liraya kadar promosyon dağıtmaya başladı.

Çalıştığı bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler ya da yeni emekli olacaklar; istedikleri bankaya bizzat müracaat ederek promosyon alabilecek. Daha iyi bir avantaj çıktığı takdirde emekli vatandaşlar bu 3 yılı beklemek zorunda kalmayacak. Emekliler istedikleri an diğer bankalara anında geçebilecek.

Bankalar içerisinde şu anda en yüksek emeli promosyonu verenler arasında; Garanti BBVA ve Akbank geliyor. Garanti BBVA; 7250 TL emekli promosyonu ile her bir yakını için 250 TL verirken; Akbank’ta emekli maaşlarını kendi bankalarına taşıyanlara 7000 TL emekli promosyonu ve 500 TL chip-para ile toplamda 7.500 TL veriyor.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu

Emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere 7.250 TL’ye varan nakit promosyon veriyor. Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250 TL nakit ödül veriliyor.

Garanti BBVA, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapacaktır. Promosyon ödemesinden, 1 Ağustos- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir.

Akbank Emekli Promosyonu

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri maaşlarını Akbank’a taşıyanlar; 3 yıl boyunca maaşlarını Akbank’tan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanabilecek.

0-1499 TL aralığında 4.650 TL promosyon, 1.500-2.499 TL aralığında 5.800 TL promosyon, 2.500 TL üzerinde ise 7.000 TL promosyon veriliyor.

NOT: Sosyal yardımlar ve bankaların düzenlemiş olduğu promosyonlarda tüm bilgiler internet kaynaklı olup verilen rakam ve tutarlardan SuperHaber ekibi sorumluluk kabul etmemektedir.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber