Emekli sandığı maaş farkları ne zaman ödenecek? Emekli maaş farkları, ikramiye ödemeleri tarihi belli mi?

Emekli sandığı maaş farkları ne zaman ödenecek soruları yaklaşan Kurban Bayramı ikramiyeleri öncesi merak ediliyor. Emekli maaşları için enflasyon farkları da açıklandı. Ağustos ayı emekli aylıklarının Kurban bayramına denk gelmesi ikramiye ve emekli maaş farklarının birlikte yatırılması fikrini gündeme getirdi. Milyonlaraca emekli ise maaş farkları ve maaşlarını ne zaman ödeneceğini internetten araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Emekli sandığı maaş farkları ne zaman ödenmeye başlanacak sorusu milyonlarca emeklinin gündeminden düşmüyor. Bu yıl ağustos ayı emeklil aylıklarının kurban bayramına denk gelmesi sonrası ikramiye ve emekli maaşlarının öne çekilmesi gündeme gelmişti. Memur emeklilerinin maaş farklarının tüm emeklilere ödenecek ikramiyelerle aynı anda ödenmesi gündemde. Ki tüm ikramiyeler ve emekli aylıklarının öne çekileceği açıklanmıştı. İşte tarihler...


EMEKLİ MAAŞ FARKLARI ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakan Selçuk, zamlı temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin, SSK'lı emekliler için 17-26 Temmuz'da, Bağkur'lu emekliler için de 25-28 Temmuz'da aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını kaydetti. Bakan Selçuk ayrıca emekli sandığı kapsamında olanların ağustos ayı aylıklarının, Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle temmuz aylık farkının, ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini belirtti.

EMEKLİ SANDIĞI MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea açıldı Dudak dolgusu nasıl yapılır? Dudak dolgusu sonrası şişlik nasıl geçer? Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın cinsel yaşamı üzerine kahkahalı yayın!
Sonraki Haber