Emekli maaş ödemeleri erkene mi alındı? Ne zaman yatacak? Emekli maaşı bayram öncesi yatacak!

Emekli maaşlarının bayram öncesi ödenmesi ile ilgili vatandaşların yoğun araştırmaları devam ediyor. SSK,BAĞKUR ve Emekli Sandığı'ndan emekli olan vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesi maaşlarını çekebilecek mi? Aylık maaşlarının ne zaman yatacağını merak eden emeklilere haber Bakan Selçuk'tan gelmişti. Peki emekli maaşları Ramazan Bayramı öncesi yatacak mı? SSK,BAĞKUR ve Emekli Sandığı maaşları tarihleri netleşti mi?

Emekli maaş ödemeleri erkene mi alındı? Emekli maaşlarının bayram öncesi yatmasıyla ilgili açıklama Bakan Selçuk'tan gelmişti. Aylık emekli maaşlarını bankalarından çeken emekliler, bu ay maaşlarını bayram öncesi alabilecek mi? sorusu merak ediliyor. SSK,BAĞKUR ve Emekli Sandığı maaş ödemeleri tarihleri netleşti mi? Detaylar haberimizde...

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ YATACAK MI?


Bakan Selçuk'un yaptığı açıklamayla bu yıl 24-25-26 Mayıs tarhilerine denk gelen Ramazan Bayramı dolayısıyla emeklilier bayram öncesi maaşlarını bankalarından çekebilecek.

SSK EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

SSK’lılar 15-20 Mayıs Tarihleri Arasında emekli maaşlarını alabilecek.

BAĞKUR EMEKLİ MAAŞ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Bağ-Kur’lular da 21-22 Mayıs’ta Emekli Aylığı Alacak.

Bakan Selçuk; 19 Mayıs’ın resmi tatil olması ve 24, 25, 26 Mayıs’ın Ramazan Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle ödemeleri erkene aldıklarına dikkat çekti.

Buna göre 4A (SSK) kapsamında olanlardan normalde ödeme günü; 17, 18, 19, 20 olanlara 15 Mayıs’ta, 21, 22, 23 olanlara 18 Mayıs’ta, 24, 25, 26 olanlara ise 20 Mayıs’ta emekli aylıkları ödenecek. 4B (Bağ-kur) kapsamındaki emeklilerimiz ve hak sahiplerine ise ödeme günü; 25-26 olanların 21 Mayıs’ta, 27, 28 olanların da 22 Mayıs’ta aylıkları hesaplara yatırılacak.

Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Muslera açıkladı! Uruguay'da bir devir kapandı Milli yelkencilerimiz 2024 Paris Olimpiyatları'na gidiyor!
Sonraki Haber