Emanet 185. bölüm fragmanı yayında! Yaman sözünde duruyor! Emanet hafta finalinde neler olacak?

Emanet 185. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan dizisi bu akşam 184. son bölümü ile ekrana geldi. Sezon finaline adım adım ilerleyen dizi ilk yayınlandığında bu kadar ilgi göreceği tahmin edilmemişti. Seher'in yürüyüp yürüyemeceği konusunda gelişmelerin yaşandığı Emanet 185. bölüm fragmanı izlemek isteyenlerin merak konusu oldu.

Son haftalarda reyting düşüşü yaşanan Emanet dizisinde bir hafta daha bitiyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın rol aldığı ve Kanal 7'de her gün yayınlanan Emanet dizisi bu akşam 184. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi.

Seher'in yürüyüp yüreyemeyeceği konusuna gelişmelerin yaşandığı Emanet 184. son bölümde; Yaman'ın Seher'e her şartta destek olacağı ve yanında duracağına söz vermeszi izleyiciye de duygusal anlat yaşattı. Seher'i sahiplenen Yaman sözünde durdu.

EMANET 185. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet dizisinde bu akşam, İkbal Yaman’ın gerçekleri öğrenmesinden korkar. Yaşananların ardında İkbal’in olduğunu öğrenmeye adım adım yaklaşan Yaman ne yapacağı merakla bekleniyor.

Belgin’in gerçek yüzünü öğrenen Yaman, büyük bir öfke yaşar. Yaman’ın kendisine ulaşmasından korkan İkbal ise bir plan yapmak zorundadır.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle