Emanet 163. bölüm fragmanı

Emanet 163. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 20 Nisan 2021 Salı akşamı Kanal 7 ekranlarında 162. son bölümü ekrana gelen Emanet dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta reytinglerde başarıyı yakalayan dizide bu hafta bir düşüş yaşandığı görülüyor. Yaman ile Seher'in hikayesine tutuklu kalan Emanet izleyicisi 21 Nisan Emanet 163. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet 20 Nisan akşamı 162. bölümü ile ekrana geldi. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrol oynadığı dizide dün akşam Gülderen Güler'in diziden ayrılması izleyici için şok etkisi yarattı. Yaman'ın Seher'den özül dilemesi ve ikilinin tekrar yakınlaşması bu bölümde de devam edecek gibi görüyor. Peki Emanet 163. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EMANET 163. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle