Elrond Egold (EGLD) nedir?

Son dönemlerde kripto paralarda çeşitliliğin hız kazanmasıyla birlikte, bu çerçevede meydana gelen gelişmeler büyük bir merakla araştırılıyor. Kripto para konusunda en çok araştırılan birimlerden biri de, Elrond Egold (EGLD). Peki, Elrond Egold (EGLD) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Elrond, parçalama kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir blok zinciri protokolüdür. Proje kendisini fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti'ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Peki, Elrond Egold (EGLD) nedir? Detaylar haberimizde... 

ELROND EGOLD (EGLD) NEDİR?

Elrond, parçalama kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir blok zinciri protokolüdür. Proje kendisini fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti'ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor . Onun akıllı sözleşmeler yürütme platformu 15,000 saniyede işlemler, altı saniyelik gecikme ve bir $ 0.001 işlem maliyetinin bildirildi yeteneğine sahiptir.

Blok zinciri, ağ ücretlerini ödemek, bahis yapmak ve doğrulayıcıları ödüllendirmek için kullanılan eGold veya EGLD olarak bilinen yerel bir tokene sahiptir .

Elrond ilk olarak Ağustos 2019'da duyuruldu ve ana ağı Temmuz 2020'de yayına girdi .

ELROND EGOLD (EGLD) NEREDEN ALINIR?

EGLD, Binance , OKEx , Bitfinex ve BitMax gibi kripto para borsalarından satın alınabilir . Böyle ABD doları ve Endonezya rupiahının olarak fiat para birimleri karşısında takas olabilir, örneğin cryptocurrencies Bitcoin (BTC) ve Binance Para (BNB) ve stablecoins gibi Tether (USDT) ve Binance USD (BUSD). Hem spot hem de türev piyasalarda alınıp satılabilir.

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Ekipler bölgeye sevk edildi Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber