Elite dizisi Rocío kimdir, kaç yaşında? Elite Rocío İnstagram adresi

Netflix'in 2018 yılından itibaren yayınlanan sevilen dizisi Elite muhteşem oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyenleri kendine bağlamış durumda. Oyuncu kadrosuna yeni katılan ve performansıyla izleyicileri etkileyen Ana Bokesa'nın kim olduğu merak edilmektedir. Peki Elite dizisi Rocío kimdir, kaç yaşında? Elite Rocío İnstagram adresi... Detaylar haberimizde...

Netflix'in en sevilen ve popüler dizilerinden biri olan Elite dizisi, oyuncu kadrosu ve konusu ile tekrar takrar izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Elite'nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan 6. sezonunda oyuncu kadrosuna Rocío karakteri ile katılan Ana Bokesa performansıyla izleyenleri etkilemiş durumda. Ana Bokesa'nun kim olduğu ve hayatı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bizde haberimizde Ana Bokesa hakkında merak edilenleri detaylı bir şekilde haberimizde yer verdik. Peki Elite dizisi Rocío kimdir, kaç yaşında? Elite Rocío İnstagram adresi...

Ana Bokesa kimdir? 

Daha önce Centro médico ve Capítulo 0 isimli dizilerde birer bölüm rol almış. Elite dizisi 6. sezonunda Rocio rolünü oynayan oyuncunun yaşını ve boyu bilinmemektedir. Sanatçı, Ben Naylor ve Raquel Pérez tarafından düzenlenen yorumculuk olmak üzere bazı tiyatro kurslarına katıldı. La Joven Compañía'nın bir üyesiydi ve Teatro Español'da çalıştı.

Tiyatroya ilk çıkışını Miguel del Arco'nun yönettiği Federico hacia Lorca adlı gösteriyle yaptı ve ardından Pablo Alborán'ın Tu refugio ve Sergio Salvador'un Dance or Die adlı birkaç video klibinde rol aldı . Akabinde bazı dizilerde ve İspanyol televizyon programlarında çalıştı . 2016'da Centro médico'nun bir bölümünde yer alırken, 2018'de Capítulo 0'ın bir bölümünde yer aldı . 2020-2022 yılları arasında hem dizide hem de 2091 adlı kısa filmde rol aldı . Katıldığı gösteriler arasında La que se avecina ve Amar en tiempos revueltos'u da buluyoruz.. Ayrıca bugün Ana Bokesa , Las Encinas lisesi öğrencisi Rocio rolüyle Elite 6 kadrosuna katıldı .

Dizi Ana Bokesa'yı televizyondaki ilk başrolünde karşılamak için bir fırsat diyebiliriz. Aslında, InStyle İspanya için verdiği bir röportajda, Rocío rolünü üstlenmeden önce yorumu bir kenara bırakmayı düşündüğünü itiraf etti. Şimdi, Elite gibi takip edilen bir dizinin getirdiği medya teşhiriyle, daha fazla projenin gelmesini bekliyor.

Ana Bokesa kaç yaşında?

Oyuncunun yaşı bilinmemektedir.

Ana Bokesa aslen nerelidir?

Oyuncunun İspanya'lı olduğu bilinmektedir.

Ana Bokesa hangi burç?

Oyuncunun hangi burç olduğu bilinmemektedir.

Ana Bokesa boy ve kilo

Oyuncunun boyu ve kilosu bilinmemektedir.

Ana Bokesa İnstagram adresi nedir?

Ana Bokesa'nın İnstagram hesabı @anabokesa' dır. Oyuncunun Instagram hesabında 28,4B kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı!
Sonraki Haber