Elite dizisi Raúl kimdir, kaç yaşında? Elite Raúl İnstagram adresi

Netflix'in popüler gençlik dizisi Elite, 6. sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Oyuncu kadrosunda yeni yüzler gören izleyiciler kim oldukları hakkında araştırma yaptı. Elite dizisinde Raúl karekterini canlandıran Alex Pastrana'nın kim olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Elite dizisi Raúl kimdir, kaç yaşında? Elite Raúl İnstagram adresi... Detaylar haberimizde...

Netflix'in 2018 yılında izleyiciyle buluşturduğu Elite dizisi oldukça sevilen popüler diziler arasında yer alıyor. 6. sezonu yayınlanması ile yeni yüzler gören izleyiciler, oyuncuların kim olduklarına dair araştırmalar yapmaya başladı. Oyuncular arasında merak edilen  Raúl karekterini canlandıran Alex Pastrana yer alıyor. Elite dizisinin 6. sezonu oyuncu kadrosuna katılan Alex Pastrana'ya dair merak edilenleri haberimizde derledik. Peki Elite dizisi Raúl kimdir, kaç yaşında? Elite Raúl İnstagram adresi...

Alex Pastrana kimdir?

Elite dizisinin 6. sezonunda oyuncu kadrosuna katılan başarılı genç oyuncu Alex Pastrana, yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile beğenileri üzerine toplamış durumda. 

12 Şubat 1992 tarihinde Karakas, Venezuela'da dünyaya gelen Alex Pastrana, aslen Venezuelalı'dır. İspanyol aktör aynı zamanda modeldir. Popüler TV programı Welcome to Eden'daki Ulises rolüyle tanındı.

Alex eskiden mühendisti ama oyunculuğu sevdiğini öğrenince her şeyden vazgeçti. Erasmus programını yaklaşık beş yıl önce Paris'te bitirdi ve orada kalıp mühendis olarak çalışmayı planladı. Ancak kaderin aklında genç oyuncu için başka bir şey vardı.

İlk başta mühendis olmak istedi ama bunun yerine oyunculuğa ve kameralara aşık oldu. Kısa süre sonra mühendis olmayı bıraktı ve tüm dikkatini oyunculuk kariyerine verdi.

Paris'te Erasmus yaptıktan sonra, tiyatro ve sinemaya her zaman ilgi duyduğu için Madrid'e geri döndü ve okula kaydoldu. Başladığında oyunculuk hakkında pek bir şey bilmiyordu ama kısa sürede daha iyi olmak istedi. Daha sonra en iyi olduğunu düşündüğü okula kaydoldu.

Şimdilerde de Netflix ekranlarında yayınlanan Elite dizisinde Raúl karakterini canlandırdı. Onun için hayranları yükselen bir yıldız diye iltifat ediyor. 

Alex Pastrana kaç yaşında?

12 Şubat 1992 tarihinde dünyaya gelen oyuncu günümüzde 27 yaşındadır.

Alex Pastrana aslen nerelidir?

Yakışıklı oyuncu Venezuelalı'dır.

Alex Pastrana hangi burç?

12 Şubat 1992 doğumlu oyuncu kova burcudur.

Alex Pastrana Boy ve Kilo

1,7 metre ve 63 kg ağırlığındadır.

Alex Pastrana saç ve göz rengi

Oyuncunun koyu kahverengi gözleri ve siyah saçları var.

Alex Pastrana İnstagram adresi nedir?

Alex Pastrana'nın İnstagram hesabı @alexpastrana'dır Oyuncunun Instagram hesabında 67,4B kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber