Elite dizisi İsadora kimdir, kaç yaşında? Elite İsadora İnstagram adresi

Elite 7. sezonu ile Netflix ekranlarına geri dönmesi ile izleyiciler tarafından oyuncular merakla araştırılmaya başlandı. Güzelliği ve oyunculuk performansıyla hayranlarından tam puan alan Isadora karekterini canlandıran Valentina Zenere'nin hayatı merak edilmektedir. Peki Elite dizisi İsadora kimdir, kaç yaşında? Elite İsadora İnstagram adresi...

Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından tasarlanan Elite dizisi, Pretty Little Liars ve Riverdale gibi dizileri sevenler için mükemmel bir gençlik gizem dramasıdır. Bugün Netflix'te 7. sezonu yayınlanan sevilen Elite dizisinin oyuncu kadrosu oldukça merak edilmektedir. Oyuncu kadrosuna sonradan katılan İsadora karakterini canlandıran Valentina Zenere güzelliği ve performansıyla izleyicileri kendine hayran bıraktı. Arjantin doğumlu olan Valentina Zenere'nin hayatı izleyiciler tarafından 'Elite dizisi İsadora kimdir, kaç yaşında? Elite İsadora İnstagram adresi' şeklinde arama motorlarında merak edilerek araştırılmaktadır. Haberimizde Valentina Zenere'ye dair merak edilenleri detaylı bir şekilde anlattık. Peki Elite dizisi İsadora kimdir, kaç yaşında? Elite İsadora İnstagram adresi...

Valentina Zenere kimdir?

Valentine Zenere, Arjantinli oyuncu, model ve şarkıcıdır. 15 Ocak 1997'de Buenos Aires, Arjantin'de hayata gözlerini açmıştır. Buenos Aires'te doğan Zenere genç yaşta, hem tiyatro hem de müzikal komediye ilgi gösterdi. Küçük ekranda ilk gösterim çıkışı, Barbie [2] için bir reklam filmi oldu. 2010 yılında, üç yaşındayken Casi Ángeles (Neredeyse Melekler) 'in dördüncü sezonunda rol aldı.

2011'de Jessica Cervantes'ı oynayan Los Unicos (The Only Ones) adlı gösteride yer aldı. Aynı yıl, Tatlı Viktorya Dönemi ve Tutta Frutta kampanyaları için modellendiği Multitalent Agency gençlik kadrosunda bir model olarak görev yaptı.

2013 yılında Agustín Bernasconi ile birlikte oynadığı genç-telenovela Aliados'ta (Allies) rol aldı. 2014'te şovun ikinci yıllarında devam eden rolü olan Maia (Mariel Percossi)'nin kardeşi Mara Ulloa'yı oynadı. Ekim 2019 yılında Disney Channel'ın sevilen ve çok beğenilen Latin Amerika dizisi Soy Luna'da Amm Smith'i canlandırdı. Soy Luna dizisiyle tanınan ve başarı basamaklarını yükselten Zenere, şimdilerde oldukça tanınan başarılı oyuncu konumundadır.

Şimdilerde de kariyerini Netflix'in Gençlik dizisinde devam ettirmektedir. Elite dizisi oyuncu kadrosuna sonradan katılan Valentine Zenere dizide İsadora karakterini canlandırmaktadır. Güzelliği ile baş döndüren güzel oyuncu, oyunculuk performansıyla kendine hayran bırakıyor.

Valentina Zenere kaç yaşında?

15 Ocak 1997 Arjantin doğumlu genç oyuncu günümüzde 25 yaşındadır.

Valentina Zenere burcu nedir?

Oğlak burcudur.

Valentina Zenere nerelidir?

Buenos Aires, Arjantin

Saç rengi ve göz rengi

Güzel oyuncu sarışın (doğal), mavi gözlüdür.

Valentina Zenere Boy ve Kilo

Valentina Zenere'nin boyu 165 cm ve kilosu ise 53'tür.

Valentina Zenere İnstagram adresi nedir?

Valentina Zenere'nin İnstagram hesabı @valentinazenere' dir. Oyuncunun Instagram hesabında 10.4M kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Ekipler bölgeye sevk edildi Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber