Elite dizisi Dídac kimdir, kaç yaşında? Elite Dídac İnstagram adresi

Netflix'in sevilen gençlik drama dizisi Elite'nin oyuncu kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. Henüz genç yaşta, büyük başarılara imza atmasıyla alkışları üzerine toplayan Álvaro de Juana'nın hayatı merak edilmektedir. Dizide Dídac karekterine hayat veren Álvaro de Juana'nın hayatını haberimizde detaylı bir şekilde anlattık. Peki Elite dizisi Dídac kimdir, kaç yaşında? Elite Dídac İnstagram adresi

Yeteneği ve disiplinli oluşu sayesinde oyunculuk dünyasında adından söz ettiriyor. Elite dizisinde Dídac karekterine hayat veren Álvaro de Juana 6. sezonda dizinin oyuncu kadrosuna katılmıştır. Las Encinas'a tek bir amaçla gelen olay örgüsünün kilit karakteri, yok etmek olan Juana'nın oyunculuk kariyerinde yaptığı en büyük başarı diyebiliriz.

Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile beğenileri üzerine toplayan Álvaro de Juana, hayatı hayranları tarafından merak edilmektedir. Elite'nin 7. sezonu ile Netflix ekranlarına geri dönmesi  Dídac karekterine hayat veren Álvaro de Juana'ın dizide olup olmayacağı merak ediliyor. Álvaro de Juana için arama motorlarında 'Elite dizisi Dídac kimdir, kaç yaşında? Elite Dídac İnstagram adresi' şekinde araştırmalar yapılıyor. Bizde haberimizde Álvaro de Juana hakkında merak edilen tüm detaylara yer verdik. Peki Elite dizisi Dídac kimdir, kaç yaşında? Elite Dídac İnstagram adresi

Álvaro de Juana kimdir?

2003 doğumlu Álvaro de Juana, günümüzün genç oyunculuk yeteneklerinden biri olarak kendini kanıtladı. Çok küçük yaşlardan itibaren oyunculuk  hayatına girdi ve bu nedenle 'Dance in the dark', 'Billy Elliot' ve 'The Lion King' dahil olmak üzere çok sayıda oyunda rol aldı.

Ayrıca seslendirme sanatçısı olarak çalışan ve Buck ('Arlo's Journey'), Nate ('Leylekler'), Kion ('The Guard') gibi karakterleri seslendiren sanatçının sesi de hayranlarının gözünden kaçmıyor. Aslan') ve Mowgli ("Orman Kitabı"). Görsel-işitsel düzeyde sanatçı, 'Amar es para siempre'de Manolíta ve Marcelino'nun oğlu Manolín'e hayat verdi ve 'HIT' kadrosunda yer aldı.

Álvaro de Juana 20 yaşında oyuncu ve 25 Kasım 2002 Madrid doğumludur.

Netflix'in gençlik drama dizisi Elite'ye 6. sezonda katılan genç oyuncu, henüz 19 yaşında iken başarılı performansı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. 5. sezonunda katılması planlanan ve ani kararla 6. sezonda filime dahil olan Álvaro de Juana, bu dizide oldukça tanınmış oldu.

Henüz genç yaşta olmasına rağmen tüm ilgiyi üzerine toplayan Juana, geleceğin parlayan yıldızı olacak gibi duruyor.

Álvaro de Juana kaç yaşında?

25 Kasım 2022 doğumlu oyuncu günümüzde 20 yaşındadır.

Álvaro de Juana aslen nerelidir?

25 Kasım 2002 Madrid doğumlu genç oyuncunun İspanya'lı olduğu bilinmektedir.

Álvaro de Juana hangi burç?

25 Kasım 2002 doğumlu oyuncu yay burcudur.

Álvaro de Juana Boy ve Kilo

Álvaro de Juana'nın 1,75 cm olduğu tahmin edilmektedir.

Álvaro de Juana İnstagram adresi nedir?

Álvaro de Juana'nın İnstagram hesabı @alvarodejuana__' dır. Oyuncunun Instagram hesabında 93B kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber