Elindeki sıvıyı apartmana sürmüştü! Türkiye'nin konuştuğu kadın yakalandı

Kayseri'de bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler tüm Türkiye'yi dehşete düşürmüştü. Elindeki sıvıyı apartman girişlerine ve asansöre süren kadının koronavirüs bulaştırmaya çalıştığı iddia edilmişti. O sıvının koronavirüs ile ilgisinin olmadığı ortaya çıkarken, kayıplara karışan Kezban M. yakalandı.

Kayseri'nin İldem ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde, 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına kimyasal madde sürerek kayıplara karışan kadının Kezban M. olduğu belirlendi.

EVİNDE YAKALANDI

Polis ekipleri Kezban M.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Kezban M.'yi evinde yakaladı.

KİMYASAL SIVIYI EVDE HAZIRLADI

Gözaltına alınan kadın, İldem Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Burada ifadesi alınan kadının apartmana sürdüğü kimyasal sıvıyı evinde hazırladığını, kimyasalın koronavirüs salgınıyla bir ilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Kezban M.'nin polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

Çin’le helva yapma aşamasına geldik Türkiye'nin gönderdiği insani yardım gemisi Mısır'a ulaştı Galatasaray'a para yağacak! Tamı tamına 75 milyon euroluk gelir
Sonraki Haber